مرکز مشاوره تارا با دریافت مجوز فعالیت از سازمان بهزیستی در سال 1394 شروع به فعالیت نمود. از همان ابتدای فعالیت برآن شدیم تا با کمک متخصصین این حرفه در ایجاد و ارتقاء سطح سلامت افراد جامعه سهمی داشته باشیم.
مسائل، مشکلات روان و بیماری های روانی مخصوص به یک قشر و یا طبقه خاصی نبوده و تمام طبقات جامعه را شامل می شود و هیچ یک از افراد جامعه در برابر آن مصونیت ندارند . یکی از استراتژی های مهم در رشد و توسعه اجتماعی، اقتصادی هر جامعه ای، توجه به بعد سلامت روان است که می بایست یکی از اولویت های مهم هر نهاد و سازمان وخانواده ای باشد. توجه به این امر مستلزم داشتن سواد سلامت است.
سواد سلامت، توانايي به دست آوردن، فهميدن و استفاده از اطلاعاتی است كه سلامتی را حفظ و ارتقا می دهد. سواد سلامت روان، دانش و باورهايی است که مربوط به شناخت، مديريت و يا پيشگيری از مشکلات و اختلالات روانی است.
ارتقاء سطح سواد به اشخاص اجازه می دهد كه به دنبال تشخيص زودهنگام، پيشگيری، درخواست كمك و مداخله ی مناسب برای مشکلات و اختلالات روانی باشند. همچنين از طريق ارتقای سطح سواد است که افراد می توانند به مفاهیمی چون عزت نفس، رضایت از زندگی، شادکامی و بهزیستی دست یابند.
از آنجائیکه هدف اصلی مراکز مشاوره، انتقال و افزایش سطح سلامت افراد جامعه است، مرکز مشاوره تارا نیز به دنبال این هدف راه اندازی شده است.
وجه تمایز این مرکز با سایر مراکز مشاوره، علاوه بر حوزه مشاوره و روان شناسی، حوزه تخصصی روان سنجی آن می باشد. این بخش به ارائه خدمات تخصصی تری درسطح تشخیص اختلالات هوشی، روانی و شناختی می پردازد.