خدمات روان شناسی

تصویرسازی قهرمانانه – راد (رشد انسان دوستی)


تعریف اغلب ما از یک قهرمان کسی است که حاضر است شغل، سلامت و حتی جان خود را به خطر بیاندازد تا به کمک دیگرانی برود که به آن نیاز دارند ، یک ارزش اخلاقی را حفظ کند یا به عنوان فردی روشنگر، از یک کلاهبرداری یا فساد پرده برداری کند. در هر فرهنگی، این افراد در اقلیت قرار دارند و به یک موقیت یا رویدادی خاص نیاز دارند تا عمل قهرمانانه ای انجام دهند.

پروژه ی هیپ موفق به خلق یک برنامه ی آموزشی جدید شد، که با شناخت خود از طبیعت انسان و ارائه ی مجموعه ای از الگو ها و دانش روانشناسی اجتماعی در شش زمینه، زیر ساخت ذهنی لازم را برای دانشجویان خود فراهم می آورد تا به پیشکاران موثر تحول مثبت اجتماعی تبدیل شوند.

این پیشکاران تحول اجتماعی که با ذکاوت، اقدام های موثری در شرایط چالش برانگیز زندگی روزمره انجام می‌دهند، تحت عنوان “قهرمانان روزمره” تلقی می‌شوند.

آن‌ها، با انجام اعمال دلسوزانه و مهربانانه و کمک کردن فعالانه به افرادی که نیاز به کمک دارند، در مسیر پرورش خود گام بر می‌دارند.

اطلاعاتی که در دوره های آموزشی ما بدست می‌آورند به آنان کمک می‌کند تا تدابیر و مهارت‌های لازم را برای انجام کارهای قهرمانانه به صورت روزمره،  بدست آورند.

بر خلاف جهت گیری خود محور که در بسیاری از جوانان امروزه داریم، این قهرمانان به یک جهت گیری جامعه محور می‌رسند که تمرکز آن همواره بر کمک به دیگران، در تمامی شرایطی که در آن قرار می‌گیرند است.

هیپ این دیدگاه را به گونه ای گسترش می‌دهد تا این قهرمانی، به جای این که کمیاب و محدود به موقعیت های خاص باشد، به امری عادی و متداول در تمامی جوامع و افراد (مستقل از سن و جنس و پیش زمینه شان) بدل شود و بدین وسیله، پدیده‌ی قهرمانی را در دسترس عموم  مردم قرار می‌دهد به گونه‌ای که هر کسی بتواند این مسیر قهرمانی را پیش گیرد و الهام بخشی برای همسالان خود شود.

مرکز مشاوره تارا مفتخر به کسب مجوز برگزاری این دوره در ایران و زیر نظر پروفسور فیلیپ زیمباردو؛ بنیان‌گزار پروژه ی HIP می‌باشد.


درخواست مشاوره
قهرمان پروری

مرکز مشاوره تارا

مجوز پروژه تصویرسازی قهرمانانه (HIP)


مجوز هیپ پروفسور فیلیپ زیمباردو

tara_logo

مرکز مشاوره تارا ارائه دهنده خدمات مشاوره و روان شناسی تخصصی فردی و گروهی و روانسنجی تخصصی

آدرس: بلوار میرداماد، بین مسجد الغدیر و مترو میرداماد، پلاک ۱۴۹، ساختمان ۱۶۵، طبقه ۴ واحد ۱۶

تلفن تماس: 021۲۲۲۵۶۷۷۵
خط تماس فوری و واتس‌اپ: ۰۹۳۶۴۲۷۵۳۹۰

نقشه

کلیه حقوق این سایت برای مرکز مشاوره تارا محفوظ می‌باشد.